Teatar CIRKUS Punkt u Knjiguljici

U slavljeničkom tonu nastavljamo s druženjima u našoj Knjiguljici. U goste nam je stigao Teatar CIRKUS  Punkt s predstavom „ U mojim snovima“.

U mojim snovima je duhoviti komad za sve one koji su nekada sanjali nešto uobičajeno što je preraslo u nešto posve nepredvidljivo. U predstavi pratimo mladu djevojku koja zapada u najčudnije situacije; ostaje bez glasa na vlastitom opernom koncertu, svira na imaginarnim instrumentima, šeće nevidljivog psa, misli da je najbolja mađioničarka na svijetu…a kad ono…NIJE! Sve to bez konkretnih riječi i teksta, ozvučeno glasovima koje sama proizvodi ili izvodi uz glazbenu pozadinu. Predstava otvara pitanja, što je bolje, suočiti se sa strahovima u snovima ili javi? Koliko je isprepleteno jedno s drugim? I možemo li prenijeti spoznaje iz svijeta snova u svijet jave?

Klaunesa Marijana Matoković (Mara di Clown) nas je ostavila bez riječi. Oduševila je i velike i male. Knjiguljica je bila ispunjena smijehom i radošću, a najmlađa publika s veseljem je sudjelovala u interakciji s glumicom.  Uživali smo od prve do posljednje minute.

Ako do sada niste zapratili Teatar CIRKUS Punkt, obavezno to učinite, posjetite njihove predstave ili ih pozovite da gostuju kod vas. Zabava je zagarantirana!

Naše male prijatelje, koji su popunili svoje knjižice za sakupljanje priča, nagradili smo slikovnicama.

Ministarstvo kulture i medija i Grad Karlovac podržavaju naš projekt „Pričam ti priču nešto drugačije“ kroz koji vam priče donosimo na nešto drugačiji način.