Proslava 10.rođendana Knjiguljice

Došao je i taj petak u kojem smo proslavili naš 10.rođendan. A svaka rođendanska proslava treba imati balone i tortu, u Knjiguljici i priču 🙂 Koliko nas se samo skupilo! Jedva smo stali u Knjiguljicu, a primili smo i velik broj čestitki i poklona. Posebno nas je razveselilo vidjeti naše male generacije čitatelja, djecu koja su s nama od početka. Prvo su ih u našu knjižaru roditelji dovodili u kolicima još kao male bebe, a sad oni dovode svoju mlađu braću i sestre.

Proslavu smo započeli pripovijedanjem naše Nevene koja je djeci donijela priču o „Pjetliću Josi”. Ova smiješna priča svidjela se i djeci i roditeljima. Nakon priče, uz svijećice na torti i rođendansku pjesmu Knjiguljici smo poželjeli sretan rođendan. Počastili smo se tortom i grickalicama, podijelili čak 4 slikovnice za vaše vjerne dolaske na priču i poigrali se balonima.

Veliko hvala svima na dolasku! Hvala što svojom kupnjom slikovnica i knjiga podržavate naš rad. Hvala što volite i dolazite na priče, radionice, predstave, gostovanja….što ste uz nas svih ovih naših 10 godina. Bez vas ne bi bilo ni nas! Zajedno stvaramo nove generacije čitatelja <3