Bajkopričalica Sandra Vukoja u Knjiguljici

U sklopu projekta „Pričam ti priču nešto drugačije“ ugostili smo pripovjedačicu Sandru Vukoju koja nam je pripovijedala bajku „Miha sanjalo u carstvu snova“.

Miha je bio veliki sanjar, vrlo šutljiv, ali mudar mladić koji je krenuo u potragu za svojim snom – kraljevnom na zlatnoj ljuljački. Prešao je daleki put kako bi njegov san postao stvarnost. Za svoju upornost i hrabrost bio je nagrađen carstvom, a pronašao je i kraljevnu.

Iako je naša publika vrlo mlada odvažno su koračali s Mihom u potrazi za kraljevnom. Zajedno su spasili Kralja snova, upoznali „Puflačiće“ i posjetili dobre i loše snove.

Pjevalo se i plesalo na kraju druženja, a djeca su pratila svaki pokret pripovjedačice Sandre. Za kraj su rekli da im je bilo lijepo i da bi voljeli da nas Bajkopričalica posjeti i nekom drugom prigodom.

Ovoga puta Sandra je dijelila štambilje na kraju druženja i našem malom prijatelju Vatroslavu, za vjerne dolaske, uručila slikovnicu na dar.

Sandra Vukoja, u svijetu malih i velikih bajkoljubaca, poznatija je pod umjetničkim imenom Bajkopričalica Sandra. Profesionalna je pripovjedačica bajki i priča za djecu i odrasle. Živi u Slavonskom Brodu. Sandra vjeruje da je život junakovo putovanje: mi smo junaci, život pustolovina, a bajke i priče otkrivaju tajnu kako se nositi s izazovima, a pri tome živjeti sretan i ispunjen život. IG: sandra.vukoja_storyteller  FB: www.facebook.com/Bajkopricalica

Fotografije: Irena Vukoja (IG: kalondesign.hr)

Ministarstvo kulture i medija i Grad Karlovac podržavaju naš projekt „Pričam ti priču nešto drugačije“.