Lijena priča u Dnevnom boravku na Kupi

Zadnje ovoljetno druženje na Kupi u Ozlju bilo je uz priču „Lijeni Jack“. Priča govori o lijenosti, te kako se lijenost ipak može pretvoriti u nešto dobro, ali uz trud i rad.

Jack je bio jako, ali jako lijen dječak. Jednog dana majka ga je natjerala da nađe posao, pa je Jack tako svaki dan iznova tražio posao. Radio je na polju, muzao krave, pazio divlje mačke, bio mesar i čuvao magarce. I djeca i odrasli toliko su se uživili u priču da su zajedno s Lijenim Jackom tražili posao, nosili šalicu mlijeka u džepu, vukli komad mesa na uzici i nosili magarca na ramenu. Na kraju je Jack svojim poslovima priskrbio sebi princezu koja mu je donijela bogatstvo i sreću.

Nakon pripovijedanja krenuli smo u izradu „Magarećih pričostopa“. Djeca su pokazala kreativnost, a svi smo se odlično zabavili.

Hvala Turističkoj zajednici Kupa i Izvan fokusa na pozivu, uživali smo biti dio ovog prekrasnog događanja. Hvala i svima vama koji ste slušali priče, igrali se s nama i kreativno stvarali!

A mi smo već u potrazi za novim pričama koje ćemo vam donijeti na budućim događanjima, zato nas zapratite na Facebook i Instagram stranici.